Online Makelaars Nederland voor alle duidelijkheid.

Online Makelaars Nederland is het platform waar het beste van het vak makelen samen komt.

In Nederland stamt het eerste bewijs van het beroep als makelaar uit 1284. Toen gaf graaf Floris V de stad Dordrecht het recht om makelaars aan te stellen. Dat recht werd zeven jaar later vastgelegd in een zogenaamde ‘keur’, een document dat nog steeds in het gemeentearchief van Dordrecht bewaard wordt.

Makelaars waren tussenpersonen die kooplieden met elkaar in contact brachten. Ze handelden in van alles en nog wat. Schepen, textiel, meubels, etenswaar enzovoort. Makelaars konden deze kooplieden bij het beantwoorden van hun vragen bijstaan.

Tot aan het eind van de 17e eeuw bemiddelde de makelaar bij allerlei soorten handelswaar. Tegenwoordig is een makelaar verplicht om bij zijn titel ‘makelaar’ te vermelden op welk gebied hij mag makelen. Bijvoorbeeld makelaar in onroerend goed. Hoe meer handel er in de loop der jaren ontstond, hoe meer makelaars er werden aangesteld.

Anno 2018 zien we dat verkopers graag dingen zelf doen. Onder het motto verkopen doe je samen, is Online Makelaars Nederland begonnen.

Online Makelaars Nederland streeft erna om in elke provincie minimaal één vestiging te hebben.

Achter elke vestiging van Online Makelaars Nederland staat een plaatselijk goed bekend full service makelaars kantoor. Zo kunnen wij u als consument altijd de beste kwaliteit garanderen.

De Vijf van Online Makelaars Nederland.com

 

  • Altijd een lokale makelaar die de regio kent
  • NVM gecertificeerd om de beste kwaliteit te waarborgen
  • Altijd een goede positie op Funda.nl

(De site Funda is van alle NVM makelaars in Nederland. Wanneer u samen met een NVM makelaar de woning verkoopt bent u gegarandeerd van een goede positie op Funda)

  • Verkopen vanaf € 749,99 inclusief btw
  • Geen verborgen kosten achteraf

Ons team van makelaars staat voor je klaar!